Hyvä tietää verkkoon liitettävät kodinkoneet

Kodinkoneiden verkotus Miele@home

Vapautta kotona

“Vapaus? Minulle vapaus tarkoittaa elämänlaatua. Voin nauttia vapaudesta täysin, kun näen mitä tapahtuu.”*

Miele@mobile-sovellus

Etkö voi olla kaikkialla samaan aikaan?

Nyt voit! Teet aina parhaasi ja haluat pitää asiat hallinnassasi. Miele@mobile-sovellus auttaa sinua varmistamaan, että kaikki toimii kotona hyvin, se myös auttaa sinua tarkistamaan kodinkoneidesi tilan ja esimerkiksi kertoo, kun pesuohjelma on päättynyt. Myös silloin, kun sinulla on muuta puuhaa.*

Miele@mobile-sovellus – MobileControl

Yllätysjuhlat tunnin kuluttua?

Älä anna täydellisten hetkien mennä ohi, vaan käytä tilaisuudet hyväksesi. Jotta voisit nauttia tällaisista hetkistä, olemme kehittäneet MobileControl-sovelluksen juuri sinua varten. Sen avulla pystyt pitämään langat käsissäsi silloinkin, kun et ole kotona. Voit esimerkiksi kytkeä jääkapin SuperCool-pikajäähdytystoiminnon päälle, jotta jääkaappi kylmenee siihen mennessä, kun tulet kotiin ostosten kanssa. Uusissa ruoanvalmistuslaitteissa voit puolestaan muuttaa käynnissä olevien toimintojen lämpötiloja ja kestoaikoja.

Miele@mobile-sovellus – FoodView

Verkkovalmius parantaa käyttömukavuutta

Mitä uunissa paistuvalle leivällesi kuuluu? Uunitilan kamera näyttää, mitä uunissa tapahtuu, missä ikinä oletkin.

Miele@mobile-reseptisovellus

Haluatko elää lomamuistot uudelleen?

Se on helppoa oikealla reseptillä. Kuka tahansa osaa leipoa ja kokata – Miele@mobile-reseptisovelluksen avulla se on helppoa. Haluatko valmistaa kulinaarisen yllätyksen? Tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin ja sinulla juuri oikea resepti ja ostoslista käden ulottuvilla. Sovellus tekee herkullisten ruokien valmistamisesta todella helppoa, vaikka kokkaisit vain satunnaisesti.

Miele@mobile-sovellus – ShopConn@ct

Arjen tarvikkeet kätevästi verkosta?

Jotta voisit käyttää aikasi elämän tärkeisiin asioihin. Kenenkään ei pitäisi joutua murehtimaan toissijaisia asioita, kuten onko kotona tarpeeksi astianpesukoneen pesuainetabletteja tai PowerDisk-pesuainetta.  Uuden tarvike-toiminnon ansiosta olet aina ajan tasalla: toiminto kertoo, milloin tabletit, huuhtelukirkaste tai suola ovat vähissä. ShopConn@ctin avulla voit tilata niitä verkosta, kätevästi älypuhelimella tai tabletilla.

Miele@mobile-sovellus – Miele Avustaja

Pyykkivuoria?

Valloita ne avustajan avulla. Jotkin asiat elämässä on parasta jättää ammattilaisille – kuten täydellinen pyykinhuolto. Mielen interaktiivinen avustaja suosittelee pyykillesi sopivinta ohjelmaa. Olipa pyykkisi sitten värillistä tai valkopyykkiä, puuvillaa tai silkkiä, erittäin tai kevyesti likaista, Mielen avustajan ohjeilla pyykistä tulee aina täydellisen puhdasta.*

Mielen Scout RX2 -sovellus

Ei aikaa tärkeisiin asioihin elämässä?

Mielen robotti-imuri vapauttaa aikaasi muuhun. Mielen uusi MobileControl-ohjattava Scout RX2 robotti-imuri tekee puhdasta jälkeä, vaikket olisi edes kotona. Missä ikinä oletkaan – robotti-imuri pitää lattiasi puhtaina.

SuperVision

Ystäväjoukko koolla keittiössäsi?

Ja tiedät silti, mitä pyykillesi kuuluu. Nauti tästä hetkestä – omassa keittiössäsi hyvien ystävien seurassa. Hyödynnä laitteiden verkottamisen tuomat edut: SuperVision-toiminnon ansiosta voit nähdä kaikkien laitteidesi tilan yhdellä silmäyksellä, myös ilman älypuhelinta, sillä niiden tiedot näkyvät keittiölaitteidesi näytössä*.

Älykoti

Onko älykotini oikeasti älykäs?

Ei ennen kuin liesituulettimesi kommunikoi olohuoneesi valaistuksen kanssa. Älykoti on älykäs vasta, kun kaikki palaset ovat keskenään yhteensopivia. Täydellisestä mukavuudesta voidaan puhua vasta, kun kaikkea voidaan ohjata keskitetysti. Edistykselliset kumppaniratkaisut helpottavat verkkovalmiuksisten Mielen kodinkoneiden integrointia älykotiisi. Niin pääset nauttimaan kokonaisvaltaisen kotiverkon tehokkuudesta ja mukavuudesta.

SmartStart

Saako auringonpaiste sinut hyvälle tuulelle?

Anna sen pistää kuivausrumpusi töihin! Ota kaikki irti aurinkoisen päivän antamasta energiasta. Vietä aikaa puutarhassa perheen kanssa – ja käytä energiaa kestävällä tavalla. SmartStart-toiminnolla kodinkoneesi käyttävät sähköä automaattisesti silloin, kun se on halvinta.*

WiFiConn@ct

Miten voin hyödyntää kaikkia Miele@homen etuja?

Kodinkoneiden verkottaminen on kätesi ulottuvilla – Miele@home-järjestelmällä se käy helposti ja kätevästi. Yksittäiset Mielen kodinkoneet liitetään verkkoon WiFiConn@ctilla, jolla saat suoran yhteyden kotisi WiFi-reitittimeen. Kun yhteys on muodostettu, voit valvoa ja ohjata* verkotettuja kodinkoneitasi kätevästi älypuhelimellasi tai tabletillasi Miele@mobile-sovelluksen avulla.

malli- ja laitekohtainen
UKK

Kaikki verkottamisesta

Onko sinulla Miele-kotiverkkoa koskevia kysymyksiä? Seuraavan linkin kautta voit lukea vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisätarvikkeet ja pesuaineet

Miele Original Zubehör
Alkuperäiset lisätarvikkeet Tutustu shopin tuotteisiin Lisätarvikkeet