Varaosat ja lisävarusteet

Ostaessasi Mielen alkuperäisiä varaosia ja lisätarvikkeita, voit olla varma, että ne on räätälöity juuri sinun laitteellesi. Varaosiamme on saatavana jopa 15 vuotta vanhoihin laitteisiin, tai vähintään 10 vuotta sarjatuotannon päättymisestä.

Warning

Korjaustyöt saa suorittaa vain pätevä sähköasentaja voimassa olevien turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Sähkölaitteiden korjauksessa, muuttamisessa, testauksessa ja huollossa on noudatettava asiaankuuluvia lakiperiaatteita, onnettomuuksien ehkäisemistoimenpiteitä ja sovellettavia standardeja. Ennen laitteen huolto- ja korjaustöitä on se irrotettava turvallisesti kaikista jännitteellisistä kaapeleista.

Miksi alkuperäisiä Miele-varaosia ja -lisävarusteita kannattaa käyttää?

Kun ostat alkuperäisiä Miele-varaosia ja -lisävarusteita, voit olla varma, että ne on suunniteltu toimimaan täydellisesti kodinkoneesi kanssa. Kaikkia alkuperäisiä Miele-varaosia ja -lisävarusteita koskevat samat laatustandardit kuin kodinkoneitammekin. Ostamalla Miele-kodinkoneen olet valinnut tietoisesti parasta laatua. Siksi voit aina luottaa suoraan valmistajan tuottamiin varaosiin ja lisävarusteisiin. Vain alkuperäiset Miele-varaosat ja -lisävarusteet ovat niin laadukkaita, että ne voivat taata kodinkoneen luotettavan toiminnan.
Miele-lisävarusteiden kattava valikoima tekee kodinkoneiden käytöstä helpompaa, tehokkaampaa ja kätevämpää.

Tilaa lisätarvikkeita

Voit tilata alkuperäisiä Miele-lisätarvikkeita kodinkoneellesi helposti Miele-verkkokaupasta.

Voit pyytää tietoja lisätarvikkeista tavallisen työaikamme ulkopuolella lähettämällä viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@miele.fi

Ota yhteyttä