Varaosat ja lisävarusteet

Ersatzteile & Zubehör

Varaosat ja lisävarusteet

Käyttämällä alkuperäisiä Miele-varaosia taataan, että Miele-huoltoteknikon tai valtuutetun huoltoliikkeen korjaama kodinkone toimii oikein. Miele-varaosat ovat aina tilaustuotteita.
Tarjoamme verkkokaupassamme myös kattavasti alkuperäisiä Miele-lisävarusteita, jotka tekevät kodinkoneistamme helpompia käyttää ja laajentavat niiden käyttömahdollisuuksia.

Miksi alkuperäisiä Miele-varaosia ja -lisävarusteita kannattaa käyttää?

Kun ostat alkuperäisiä Miele-varaosia ja -lisävarusteita, voit olla varma, että ne on suunniteltu toimimaan täydellisesti kodinkoneesi kanssa. Kaikkia alkuperäisiä Miele-varaosia ja -lisävarusteita koskevat samat laatustandardit kuin kodinkoneitammekin. Ostamalla Miele-kodinkoneen olet valinnut tietoisesti parasta laatua. Siksi voit aina luottaa suoraan valmistajan tuottamiin varaosiin ja lisävarusteisiin. Vain alkuperäiset Miele-varaosat ja -lisävarusteet ovat niin laadukkaita, että ne voivat taata kodinkoneen luotettavan toiminnan.
Miele-lisävarusteiden kattava valikoima tekee kodinkoneiden käytöstä helpompaa, tehokkaampaa ja kätevämpää.

Tilaa lisätarvikkeita

Voit tilata alkuperäisiä Miele-lisätarvikkeita kodinkoneellesi helposti Miele-verkkokaupasta.

Voit pyytää tietoja lisätarvikkeista tavallisen työaikamme ulkopuolella lähettämällä viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@miele.fi

Ota yhteyttä