Ruoanlaittotapahtumat

Miele haluaa tarjota muutakin kuin kodinkonenäyttelyn. Haluamme tarjota Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla tuotteitamme käytännössä ennen hankintapäätöstäsi tai antaa vinkkejä jo hankkimasi tuotteen käyttöön. Tule testaamaan käytössä mm. Mielen laadukkaat uunit ja keittotasot

Pidämme erityisen hyvän huolen hygieniasta ja käytämme maskeja. Makuilta järjestetään maksimissaan 10 henkilölle kerrallaan. 

Mielen ruoanlaittotapahtumat löydät oheisesta tapahtumakalenterista. Järjestämme Miele Makuiltoja sekä Vantaalla (Porttikaari 6) että Turussa (Uudenmaantie 17).


Kalenterin kautta voit ilmoittautua mukaan.

Mielen Makuiltojen vetäjänä toimii Mielen oma Home Economist Asta Hautala. Hän on työskennellyt kodintekniikan alalla yli 30 vuotta ja on taustaltaan kodinteknologiaan erikoistunut kotitalousopettaja. Astan intohimoja ovat monipuolinen ruoanlaitto ja raaka-aineiden käyttö niin arjessa kuin juhlassakin sekä suomalaisen perinteen yhdistäminen moderniin ruoanlaittoon. Useamman vuoden Miele-kokemuksensa turvin Asta osaa vastata kiperiinkin kysymyksiin Miele-laitteista.

 

Tässä muutama palaute asiakkailtamme:

"10+ pistettä illan onnistumisesta, hyvistä resepteistä, höyryuunista, wokkipannusta mm., herkullinen ja mukava ilta! Kiitos! "

"Tapahtuma täytti täysin odotuksemme. Saimme toivomamme tiedon keittiöuutuuksista ja haluamanne oman kokemuksen laitteiden käytöstä. Mukavassa ilmapiirissä ja hyvässä ohjauksessa aterian valmistaminen oli mieleenpainuva nautinto. Tulemme suosittelemaan tapahtumaa, joka ansaitsi täydet pisteet."

Miele Makuillassa valmistetaan kausimakuja höyryuunilla

Makuilta: Kausimakuja höyryuunilla

Suositulla ja ajankohtaisella Kausimakuja höyryuunilla -kurssilla perehdytään höyryuunien käytön saloihin. Kurssin aikana opitaan, kuinka säilyttää ruokaa valmistaessa ainesten täydelliset aromit, vitamiinit ja rakenne hyödyntämällä höyryuunin ominaisuuksia.

Lisätietoja
Miele Makuillassa valmistamme maukkaita kasvisruokia erilaisin reseptein

Miele Makuilta: maukasta kasviksista

Mielen kasvisruokiin keskittyvästä makuillasta saat uusia oivalluksia omaan kasvispainotteisen keittiösi arkeen ja juhlaan. Tuoreet, värikkäät kasvikset ja ajankohtaiset reseptit ovat keskiössä, kun kokeilemme ammattilaisen ohjauksessa Miele-laitteiden hienoja ominaisuuksia. Lisäksi pääset kokeilemaan Mielen uutta ruoanvalmistusteknologiaa hyödyntävää Dialog-uunia.

Lisätietoja

Makuilta: täydellisen liharuoan jäljillä

Mielen liharuokiin keskittyvästä makuillasta saat ideoita omaan keittiöösi, niin arkeen kuin juhlaankin. Illan aikana voit kokeilla monia liharuokien valmistusmenetelmiä, kuten sous vide –kypsennyksen ja induktiotasolle sopivan Gourmet-parilagrillin yhdistelmää sekä höyry- ja höyry-yhdistelmäuunien lukuisia mahdollisuuksia. Lisäksi pääset kokeilemaan Mielen uutta ruoanvalmistusteknologiaa hyödyntävää Dialog-uunia.

Lisätietoja

Makuilta: Italialainen keittiö

Italialainen keittiö -Makuillassa opit italialaisten klassikkoruokien saloja sekä oikoreittejä niissä onnistumiseen! Paljastamme muun muassa täyteläisen risoton salaisuuden ja korostamme Hereford-laatulihan parhaita ominaisuuksia.

Lisätietoja
Täydelliset leivonnaiset -Makupäivässä opit niksejä, joilla niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset nostetaan uudelle tasolle.

Makupäivä: Täydelliset leivonnaiset

Niin jauhopeukaloille kuin poropeukaloillekin sopivassa Makupäivässä otetaan Miele-kodinkoneista leivonnaisten kannalta tärkeimmät ominaisuudet irti. Täydelliset leivonnaiset -Makupäivässä opit niksejä, joilla niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset nostetaan uudelle tasolle.

Lisätietoja