Miele à la carte

Miele à la carte

Ruoanlaiton maailma

Koko ruoanlaiton maailma on muutaman napsautuksen päässä: Huippukokkien henkilökuvia, keittiötöiden helppoutta, laadukkaita keittokirjoja ja oppaita, kiehtovia ruokaan ja juomaan liittyviä tarinoita sekä keittiöiden, baarien ja viinikellarien viimeisimmät trendit – Miele à la carte on juuri tätä.

Ruokatrendit Tunedin - stock.adobe.com

Ruokatrendit

Syöminen ja juominen yhdistää ihmisiä, kansakuntia ja sukupolvia. Täältä löydät uutta, kiinnostavaa ja viihdyttävää tietoa kaikesta, mikä liittyy syömiseen ja juomiseen, ruoanlaittoon sekä ruoasta nauttimiseen.

Lisätietoja
Rezepte Adobe Stock

Reseptit

Omenapiirakasta Zabaglioneen, makeasta suolaiseen ja yksinkertaisesta vaikeaan – monenlaiset reseptit onnistuvan Mielen keittiölaitteilla. Kokeile rohkeasti!

Lisätietoja
Getränke Adobe Stock

Juomat

Mitä Brunello on? Mikä on portugalilaisen Vinho verden erityispiirre? Mikä cocktail sopii aperitiiviksi? Selitämme kaiken sinulle!

Lisätietoja
Küchenpraxis

Keittiökokemus

Ruoanlaitto on hauskaa! Erityisesti ensiluokkaisilla laitteilla, jotka toimivat kunnolla. Täältä löydät kattavasti tietoja kaikesta, mikä tekee ruoanlaitosta helpompaa ja hauskempaa.

Lisätietoja
Kochbücher und Ratgeber

Keittokirjat ja oppaat

Miele-keittokirjojen reseptien ja Miele-kodinkoneille sovitettujen oppaiden avulla maailman aistikkaimmasta harrastuksesta tulee silkkaa nautintoa!

Lisätietoja
Kontakt

Yhteystiedot

Tapaa huippukokkimme ja tutustu keittiöammattilaisten vinkkeihin.

Lisätietoja