Filosofia

Philosophie

Perustamisestaan lähtien, vuodesta 1899 Miele on ollut itsenäinen perheyritys, joka on sitoutunut omistajiinsa, työntekijöihinsä, asiakkaisiinsa, tavarantoimittajiinsa, ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Yritys valmistaa keittiöön, pyykinhoitoon ja lattianhoitoon tarkoitettuja kodinkoneita, ammattikäyttöön tarkoitettuja suurtalouslaitteita sekä laboratorio- ja sairaalakoneita (”Miele Professional”). Yrityksen strategisena visiona on olla maailman luotetuin ja halutuin premium-brändi.

Miele tarjoaa asiakkailleen tuotteita, jotka määrittävät kestävyyden, suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden, energiatehokkuuden, muotoilun ja huollon standardit. Yrityksen perustajat Carl Miele (vasemmalla) ja Reinhard Zinkann merkitsivät ensimmäisiin tuotteisiinsa sanat ”Immer besser” – yhä paremmin – mikä on siitä lähtien ollut Mielen toiminnan periaate.

Yritys keskittyy Miele-brändin asemointiin premium-segmentissä. Miele edustaa pitkäjänteistä ajattelua ja suunnittelua, arvojen ja tavoitteiden jatkuvuutta, hyviä suhteita asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin sekä työntekijälähtöistä yritys- ja johtamiskulttuuria.