Miele Makuilta
Miele 125-vuotisjuhlamenu
80,00 €
Tapahtumat
Tervetuloa ainutlaatuiseen Miele 125-vuotisjuhlamakuiltaan, missä herkullinen Mielen juhlamenu yhdistyy Taittingerin samppanjan kanssa!
Mielen pitkä ja vaikuttava historia sai alkunsa vuonna 1899 Saksassa maidon separaattorista, ja siitä lähtien olemme sitoutuneet korkealaatuisten kodinkoneiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Vuonna 2024 juhlimme ylpeinä 125-vuotista matkaamme tarjoten kuluttajille monia upeita etuja ja tapahtumia.
Miele ja Taittinger aloittivat yhteistyön vuonna 2015, ja yhteistyömme jatkuu vahvempana kuin koskaan. Kaksi brändiä ja perheyritystä, jotka jakavat yhteiset arvot: laatu, pitkät perinteet ja vastuullisuus.
Miele 125-vuotisjuhlamakumatkalla sukellamme yhdessä Mielen Culinary Manager Asta Hautalan johdolla herkullisen juhlamenumme valmistukseen. Valmistamme kolmen ruokalajin juhlamenun, aloittaen iloisen juhlaillan Taittinger-samppanjan kilistelyllä, joka vie meidät herkkujen ylelliseen maailmaan. Alkuruokana nautimme selleri-samppanjakeittoa ja rapeita kierrejuustotankoja. Pääruokana tarjoilemme peuran sisäpaistia ja punakampelaa sous-vide -kypsennyksellä. Jälkiruoaksi herkuttelemme Miele 125-vuotisjuhlakakulla.
Ei tarvitse olla mestarikokki – tuo mukanasi iloinen mieli ja ruokahalu! Asiantunteva kokkimme ohjaa sinua askel askeleelta, ja pääset oppimaan Miele keittiökodinkoneiden käytön salat. Illan päätteeksi nautimme yhdessä valmistamastamme juhlamenusta, saat emailina illan reseptit, jotta voit kokeilla herkkuja myös kotikeittiössäsi.
Toteutamme tilanteen mukaan erityisruokavaliot, kuten laktoosittomat, gluteenittomat ja maidottomat vaihtoehdot. Kerro meille ruokarajoituksesi varauksen yhteydessä.
Ilmoittaudu tapahtumakalenterista mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse.
Tarkistathan, että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä makuilta@miele.fi
Tervetuloa kokkaamaan, nauttimaan ja juhlimaan yhdessä!
Asta Hautala / Miele Culinary Manager
Mielen pitkä ja vaikuttava historia sai alkunsa vuonna 1899 Saksassa maidon separaattorista, ja siitä lähtien olemme sitoutuneet korkealaatuisten kodinkoneiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Vuonna 2024 juhlimme ylpeinä 125-vuotista matkaamme tarjoten kuluttajille monia upeita etuja ja tapahtumia.
Miele ja Taittinger aloittivat yhteistyön vuonna 2015, ja yhteistyömme jatkuu vahvempana kuin koskaan. Kaksi brändiä ja perheyritystä, jotka jakavat yhteiset arvot: laatu, pitkät perinteet ja vastuullisuus.
Miele 125-vuotisjuhlamakumatkalla sukellamme yhdessä Mielen Culinary Manager Asta Hautalan johdolla herkullisen juhlamenumme valmistukseen. Valmistamme kolmen ruokalajin juhlamenun, aloittaen iloisen juhlaillan Taittinger-samppanjan kilistelyllä, joka vie meidät herkkujen ylelliseen maailmaan. Alkuruokana nautimme selleri-samppanjakeittoa ja rapeita kierrejuustotankoja. Pääruokana tarjoilemme peuran sisäpaistia ja punakampelaa sous-vide -kypsennyksellä. Jälkiruoaksi herkuttelemme Miele 125-vuotisjuhlakakulla.
Ei tarvitse olla mestarikokki – tuo mukanasi iloinen mieli ja ruokahalu! Asiantunteva kokkimme ohjaa sinua askel askeleelta, ja pääset oppimaan Miele keittiökodinkoneiden käytön salat. Illan päätteeksi nautimme yhdessä valmistamastamme juhlamenusta, saat emailina illan reseptit, jotta voit kokeilla herkkuja myös kotikeittiössäsi.
Toteutamme tilanteen mukaan erityisruokavaliot, kuten laktoosittomat, gluteenittomat ja maidottomat vaihtoehdot. Kerro meille ruokarajoituksesi varauksen yhteydessä.
Ilmoittaudu tapahtumakalenterista mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse.
Tarkistathan, että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä makuilta@miele.fi
Tervetuloa kokkaamaan, nauttimaan ja juhlimaan yhdessä!
Asta Hautala / Miele Culinary Manager
Mitä on odotettavissa
- Hinta 80 € / henkilö
- Alkuun Taittinger samppanjaa ja lisäksi kolmen ruokaljin ateria viineineen
- Reseptikokoelma
- Osallistujia: 10
- Kesto: klo 17-20