CM5 kahvikeskukset

Mielen uudet CM5 -pöytäkahvikeskukset

Ilahduttavat trenditietoisen silmää.

Viisi trendikästä väriä, kompakti koko ja tyypillinen Miele käyttömukavuus – tässä Mielen uusimman CM5- kahvikeskusmalliston tunnusmerkit.
Uudet CM5-kahvikeskukset hallitsevat suosituimpien kahvijuomien valmistuksen yksinkertaisesta Ristretto-kahviannoksesta tupla Caffè Latteen.

Tutustu malleihin

Kohokohdat

Täydellisen kahvin salaisuus

Mahtavaa kahvia ja enemmän makua vaivattomasti käden käänteessä. Parhaan kahviaromin takaamiseksi Miele käyttää kahvikeskuksissaan ainoastaan parhaita jauhatusjärjestelmiä. Kartionmuotoinen jauhatuslaite, joka on valmistettu laadukkaasta hankaamattomasta teräksestä, jauhaa kahvipavut niiden maun säilyttävällä erikoismenetelmällä. Siten tulokseksi saadaan tasaisesti ja tarkkaan jauhettu kahvi.

Miele-kahvikeskusten kahvinvalmistuskammio laajenee, kun siihen virtaa vettä. Laajeneminen mahdollistaa jauhetun kahvin ja veden erityisen tehokkaan sekoittumisen, jolloin kahvin aromi vahvistuu entisestään. Voit jo alkaa iloita upean aromaattisesta kahvista.

Ylivertainen käyttömukavuus

Miele CM5 -kahvikeskuksen käyttö on vaivatonta niin vasta-alkajille kuin kotibaristoillekin. Yksilölliset asetukset – Kahvi kuten haluat: valitse kahvimäärä, jauhatuskarkeus, lämpötila sekä vesimäärä ja tallenna asetukset. Voit tallentaa kahvikeskuksen muistiin jopa 10 yksilöllistä käyttäjäprofiilia ainutlaatuisten kahvimieltymystesi mukaan.

Kahvi- ja teepannutoiminto helpottaa vieraiden kestitsemistä, saat jopa kahdeksan kupillista kahvia vieraita tai kokouksen osanottajia varten.

Alhainen äänitaso tuo lisää käyttömukavuutta – hiljaisesti jauhettu kahvi ja aina täydellinen tulos.

Helppoa puhtaanapitoa

ComfortClean-järjestelmä tekee hygieniasta huolehtimisen helpoksi. Kahvikeskuksen monet osat, kuten vesisäiliö ja jätesäiliö, voidaan pestä helposti astianpesukoneessa. Tämä auttaa suuressa määrin säilyttämään laitteen arvon.

Keitinyksikkö on automaattisen kahvinvalmistuksen "ydin". Se voidaan irrottaa ja puhdistaa helposti. Tämä takaa keitinyksikön hygieenisyyden, kahvin tasaisen korkean laadun ja koko laitteen pitkäikäisyyden. Kahvin laatu säilyy aina yhtä korkealla.

Tuotteet